DİYARBAKIR / KAYAPINAR - Keklik İlkokulu

Keklik İlkokulu

KEKLİK MAH. KEKLİK KÜME EVLERİ NO 1 KAYAPINAR / DİYARBAKIR
Vizyon
Tüm çalışanların; eğitim ve öğretimin kalitesini ve verimliliğini arttırmak için gelişime katkı sağladığı ve öğrenmenin temel ihtiyaç kabul edildiği bir okul ortamında; yönetim bilimini verimli ve etkili kullanan yöneticiler, alanları ile ilgili konularda kendilerini en üst düzeyde yetiştirmiş ve geliştirmiş olan öğretmenler,sürekli başarıyı hedef alan öğrenciler yetiştirmek.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin temel amaçları ve Atatürk İlke ve İnkılaplarını temel ederek; çağın ve toplumun ihtiyaçları doğrultusunda,öğrenci merkezli öğretim materyallerinin geliştirilme sürecine yardımcı olmak, eğitim teknolojilerinin etkili ve verimli kullanılmasını sağlamak, planlı ve sürekli gelişimle beslenen okul kültürünü yaygınlaştırarak; öğrencilerimizin bilgi, beceri ve davranışlarını yine öğrencilerin ilgi, istek yetenekleri doğrultusunda yönlendirilmelerine hizmet etmek.
Öğretim Şekli :TEKLİ EĞİTİM
08:30/14:00